TF Bank on toiminut vuodesta 1987 alkaen

TF Bank perustettiin vuonna 1987 vastaamaan postimyyntiyritysten asiakkaiden rahoitustarpeisiin. Suomessakin toiminta aloitettiin jo vuonna 1999.

TF Bank Suomessa

 

TF Bankilla on Suomessa kolme tuoteryhmää: kulutusluotot yksityishenkilöille, ostorahoitus verkkokaupoille sekä säästötili yksityishenkilöille. TF Bank on tarjonnut kulutusluottoja suomalaisille jo vuodesta 1999 alkaen eri tuotenimillä. Säästötilimme on tarjonnut hyvää talletuskorkoa vuodesta 2012 alkaen. Lisäksi TF Bank tarjoaa verkkokaupoille maksuratkaisuja Avarda-aputoiminimen kautta.

Toteuta unelmasi kanssamme

 

TF Bank aloitti toimintansa vuonna 1987, aluksi vastaamalla postimyyntiyritysten asiakkaiden rahoitustarpeisiin. Siitä lähtien pankki on auttanut ihmisiä raha-asioidensa kanssa. 

 

TF Bank auttaa ihmisiä niin säästämisen, lainaamisen kuin ostosten rahoittamisen kanssa. Tavoitteenamme on tehdä raha-asioista hieman yksinkertaisempia.

 

Unelmien toteuttaminen ei aina onnistu ilman apua.

Pohjoismainen pankki

 

Suomen TF Bank on osa TF Bank AB:ta, ruotsalaista pankkiyhtiötä. Pankin pääkonttori on Ruotsissa Boråsissa. Suomen sivuliike on toiminut Helsingissä vuodesta 2014 alkaen. Pohjoismaiden lisäksi pankki toimii useassa Euroopan maassa:

 

 Ruotsi | Suomi
      Norja | Tanska
 Viro | Latvia
Liettua | Puola
   Saksa | Itävalta

 

TF Bank AB:n toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Kuluttajaluotot, Verkkokauppojen maksuratkaisut ja Luottokortit.

     

TF Bank Group