Säästäminen TF Bankiin

Talleta säästösi turvallisesti yhteen markkinoiden parhaimman koron säästötileistä. Meillä rahasi on suojattu 100 000 euroon asti. Säästäminen kannattaa, sillä se tuo vakautta talouteesi.

Säästäminen kannattaa aina

Tilillemme säästäminen on kannattavaa, sillä tarjoamme yhden markkinoiden parhaista talletuskoroista, ja tilin käyttäminen on mahdollista täysin ilman kuluja. Säästösi ovat yhtä turvattuja kuin muissa pankeissa, sillä säästötilillämme on saman suuruinen talletussuoja kuin muillakin Suomessa toimivilla pankeilla. Säästäminen voi olla helppoa, ja aloittaminen kannattaa heti.

TF Bank Säästötili

  • Kilpailukykyinen korko
  • Talletussuoja 100000 euroon asti
  • Kaksi ilmaista nostoa vuodessa
  • Ilmaiset talletukset
  • Ei hallinnointikuluja

 

Avaa tili Tutustu Säästötiliin

Säästäminen eri tarkoituksiin

Säästämisen tavoitteet ovat erilaisia. Isompi ostos, lomamatka tai kodin hankinta ovat tavallisia melko lyhyen välin säästötavoitteita. Erittäin hyvä käyttötarkoitus on vararahasto yllättäviä menoja varten.

 

Tai sitten säästötavoitteesi voi olla pidemmän aikavälin turva eläkepäiviä tai esimerkiksi oman loma-asunnon ostoa varten. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, TF Bankin Säästötili on oiva tapa säästää turvallisesti. 

4 vinkkiä säästämisen alkuun

Budjetointi

 

Perinteinen tapa saada rahaa kertymään on menojen seuranta ja budjetin laatiminen. Budjetoi säästöille tietty osuus, ja siirrä se summa säästötilille jo palkkapäivänä. 

Tavoitesäästö

 

Ennen haluamasi ostoksen tekemistä, säästä samansuuruinen summa tai suurempi säästötilillesi. Kun olet saanut tavoitteen täyteen, voit tehdä ostoksen hyvillä mielin.

Projekti

 

Tehkää säästämisestä yhteinen projekti ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Tämä saa molemmat miettimään omaa rahankäyttöään, ja säästökohteita saattaa löytyä yllättävistäkin paikoista.

Automaatio

 

Tee automaattinen rahasiirto säästötilille jo palkkapäivänä. Kun rahat eivät ole käyttötilillä, kiusaus niiden käyttöön pienenee.

Kysy säästämisestä asiakas­palvelustamme

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi arkisin 8-16. Soita asiakaspalveluumme jo tänään!

Tee viisas valinta