Asiakkaan tunteminen

Mistä on kyse

Kaikkien EU:n pankkien on pyrittävä ehkäisemään rahanpesua ja terrorismin rahoitusta. Valvontamme koostuu kysymyksistä, joihin kaikkien asiakkaiden on vastattava. Kysymykset koskevat taloudellista tilannettasi ja sitä, miten aiot käyttää pankin palveluita. Meidän on esitettävä kysymyksiä, sillä rahanpesulaki velvoittaa, että pankilla on riittävät tiedot asiakkaistaan.

 

Toimi näin:

  • Soita meille puhelimitse 0206 90591, ja käymme kysymykset kanssasi lävitse. Vastaamme arkisin klo 08.00-16.00 ja autamme mielellämme sinua. 

Säästötiliasiakkaat

Rahanpesua koskevan lain lisäksi TF Bankissa noudatetaan myös säännöksiä, jotka koskevat verotustietojen maailmanlaajuista vaihtoa. Tämän vuoksi meillä on myös velvollisuus esittää kysymyksiä siitä, missä olet verovelvollinen ja mikäli olet velvollinen maksamaan veroa Yhdysvalloissa.

Vaikka joitakin kysymyksiä voidaan pitää arkaluontoisina, toivomme sinulta ymmärrystä ja osallistumista, koska kyseessä on tärkeä osa yhteiskunnan ja pankkien rikollisuuden ehkäisytoimia. Kaikki antamasi tiedot ovat luonnollisesti luottamuksellisia pankkisalaisuutta koskevien sääntöjen mukaisesti.

Laina-asiakkaat

Rahanpesua koskevan lain säännösten mukaan meillä on velvollisuus esittää kysymyksiä taloudellisesta tilanteestasi, maasta, jossa asut tai josta tulet, ja miten aiot käyttää sinulle myönnetyn lainan.

Kaikki TF Bankille antamasi tiedot ovat luonnollisesti luottamuksellisia pankkisalaisuussääntöjen mukaisesti. Tässä annetut vastaukset eivät vaikuta luottokelpoisuuteen, emmekä tee uutta luottotietotarkistusta.