Lainat ja luotot

Lainan hakeminen on aina iso taloudellinen päätös. TF Bank Laina on viisas valinta unelmiesi rahoittamiseen tai talouden tasapainottamiseen. Vuodesta 1987 alkaen olemme mahdollistaneet parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun löytymisen, riippumatta siitä mihin lainaa tarvitset.  

Meiltä lainaaminen kannattaa

 

Ei vakuuksia

Lainamme ovat täysin vakuudettomia, emme edellytä esimerkiksi asuntovakuutta tai takaajaa lainan saamiseksi. Halutessasi voit kuitenkin hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

 

Pitkä kokemus

Meillä on laaja kokemus kuluttajarahoituksesta. Tunnemme asiakkaamme ja markkinan, minkä vuoksi tiedämme mikä on asiakkaillemme tärkeää. Sen avulla pystymme tarjoamaan lainoja sellaisin ehdoin, jotka kestävät vertailun muihin markkinatoimijoihin.

 

Joustavaa lainaamista

Edullisten hintojen lisäksi tarjoamme mahdollisuutta kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa. Laina on myös mahdollista maksaa takaisin kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja maksusuunnitelmaa nopeammin.

 

Hyvä palvelu

Ammattitaitoinen henkilöstömme koostuu rahoitusalan osaajista, ja he auttavat mielellään kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lainaamisesta asiakas­palvelustamme

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi arkisin 8-16. Soita asiakaspalveluumme jo tänään!