Asiakaspalvelu

 

Aukioloaikamme ovat

Ma - Pe: 08.00 - 16.00

Ota yhteyttä

Puhelin

0206 90591 (Säästötili)
0206 90681 (Lainat)

Postiosoite

PL 5600
00002 Helsinki

Sähköposti

info@tfbank.fi

Latautuu..

Olemme vastanneet yleisimpiin kysymyksiin valmiiksi. Tarkista löytyykö haluamasi tieto sieltä.

Katuosoitteemme

Keskuskatu 6 B
00100 Helsinki

(Osoitteessa ei asiakaspalvelua)

Huomioithan, että emme anna asiakaskohtaisia tietoja sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin kyselyihin mm. pankkisalaisuuden vuoksi. Sähköpostitse vastaamme vain yleisiin kysymyksiin. Jos sinulla on kysymyksiä asiakkuuteesi liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä henkilökohtaisesti puhelimitse. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää palvelua ja kehittää toimintaamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Jos kuitenkin olet tyytymätön palveluumme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme selvittää tapauksen.

Mikäli et ole tyytyväinen antamaamme vastaukseen, voit ottaa yhteyttä seuraaviin ulkopuolisiin, pankista riippumattomiin tahoihin:

  • FINE- Vakuutus ja rahoitusneuvonta neuvoo pankkiasiakkaita ongelmatilanteissa ja selvittää heidän valitusasioitaan. Neuvontatoimiston yhteydessä toimii Pankkilautakunta, joka antaa ratkaisusuosituksia.
  • Kuluttajariitalautakunta voi antaa ratkaisusuosituksen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisestä erimielisyydestä, joka koskee kulutushyödykkeen kuten rahoituspalvelun hankintaa tai liittyy kulutushyödykesopimukseen.
  • Voit myös ottaa yhteyttä maistraattien kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaoikeusneuvojalta saat maksutta opastusta ja sovitteluapua riitatilanteessa.