Säästötili ilman määräaikaisuutta

TF Bank Säästötilille talletetuille varoille maksetaan 3,50 % talletuskorkoa, joka on yksi markkinoiden korkeimmista. Säästötilille talletetut varat ovat suojattu 100 000 euroon asti, eikä tilillä ole minimitalletusta.

 

Avaa säästötili

Säästötilin edut

 • Kilpailukykyinen korko 3,50%
 • Talletussuoja 100 000 euroon asti
 • Kaksi ilmaista nostoa vuodessa
 • Ilmaiset talletukset
 • Ei hallinnointikuluja

 

Avaa tili

Näin avaat säästötilin

Täytä lomake

Tilinavauslomakkeen voi täyttää netissä. Vastaa kysymyksiin huolellisesti.

Allekirjoita

Sinulle toimitetaan tilisopimus sähköpostiisi. Allekirjoita sopimus sähköisesti.

Säästä turvallisesti

Aloita turvallinen säästäminen uudelle säästötilillesi.

Säästösi ovat käytettävissä

 

Nosta varasi kun haluat

Säästötilimme on tarkoitettu sinulle, joka haluat säästää ilman aikarajoitteita. Talletetut varat ovat nostettavissa ilman määräaikaa, joten varasi ovat käytettävissäsi silloin, kun niitä tarvitset. Säästötilimme sopii siten säästämisesi tueksi riippumatta säästöaikasi pituudesta.

 

Kaksi maksutonta nostoa

Säästötililtä voit tehdä kaksi maksutonta nostoa kalenterivuoden aikana. Kolmannesta nostosta alkaen veloitetaan nostopalkkio, joka on suuruudeltaan 1 % nostetusta summasta. Nostopalkkiota sovelletaan myös tilin sulkemisen yhteydessä, mikäli tililtä on ennen sulkemista nostettu jo kahdesti kuluvan kalenterivuoden aikana. TF Bank Säästötili on hinnoitelultaan edullinen, ja määrätietoiselle säästäjälle jopa täysin kuluton.

 

Nopea tilin avaaminen

Säästötilin avaaminen on vaivatonta. Täytät vain tilinavauslomakkeen verkkosivuillamme, jonka jälkeen voit allekirjoittaa tilisopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Säästämisen voit aloittaa heti kun tili on avattu meidän toimestamme. Lähetämme uuden tilisi tiedot kotiosoitteeseesi.

 

Turvallista säästämistä

TF Bank Säästötili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin talletussuojalain (1995:1571) mukaisesti, mikä takaa sen, että varasi ovat varmasti turvassa. TF Bank toimii Suomessa sivuliikkeenä samoin kuin monet muut pankit, joiden pääkonttori on ulkomailla. Talletussuoja on siksi Ruotsin talletussuojajärjestelmän mukainen.

Lisätietoja TF Bank Säästötilistä

 

 • Talletuskorko: 3,50% (13.7.2023 lähtien)
 • Säästötilin avausmaksu: 0 eur
 • Säästötilin vuosimaksu: 0 eur 
 • Säästötilin lopettaminen: 0 eur, lopettamisen yhteydessä nostoon sovelletaan nostomaksua (1% summasta, jos vähintään 3 nostoa vuoden aikana. Kaksi ensimmäistä nostoa ovat maksuttomia.)
 • Tiliote: 0 eur
 • Nosto tililtä: 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, minkä jälkeen nostopalkkio 1% nostetusta summasta
 • Maksimitalletus: 100 000 eur

Kun tili on avattu, lähetämme kotiosoitteeseesi tiedot uudesta tilistäsi. Sen jälkeen voit tehdä talletuksia säästötilillesi Danske Bank -tilimme kautta:

IBAN: FI81 8000 1170 7883 36

BIC: DABAFIHH

Tehdessäsi talletusta käytä aina tilisiirron viestinä omaa henkilökohtaista TF Bank Säästötilin tilinumeroa. Se lähetetään sinulle säästötilin avaamisen jälkeen. 

TF Bank Säästötili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin talletussuojalain (1995:1571) mukaisesti. Talletussuoja tarkoittaa, että jos talletusuojan piiriin kuuluva pankki asetetaan konkurssiin, on jokaisella asiakkaalla oikeus korvaukseen, joka suojaa 100 000 euroon asti tallettajan yhteenlasketut tileillä olevat talletusvarat kyseisessä pankissa.

Ruotsin valtiovarainministeriö (Riksgälden/Swedish National Debt Office) maksaa korvauksen asiakkaille 7 pankkipäivän kuluessa konkurssipäätöksestä. Voit lukea lisää talletussuojasta osoitteessa riksgalden.se (ruotsiksi ja englanniksi)

Toimita nostolomake meille tehdäksesi nostoja tililtä. Huomaathan että ensimmäisen noston yhteydessä tarvitsemme kopion henkilöllisyystodistuksestasi.

Kysyttävää? Asiakas­palvelumme auttaa

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi jokaisena arkipäivänä. Soita asiakaspalveluumme jo tänään!

Suomen paras säästötili?