Yhdistelylainaa jopa 40 000 euroa

Luottoja voi kertyä useasta eri lähteestä melkein huomaamatta, ja niiden kulut ja ehdot voivat olla moninaisia. Korvaamalla ne yhdellä lainalla voi samalla sekä yksinkertaistaa omaa taloudenpitoa, että säästää selvää rahaa. Helpota arkeasi antamalla meidän auttaa.

 

Hae lainojen yhdistelyä

Loading... please wait

Yhdistä nykyiset lainasi

 • Yksinkertaisempaa taloudenpitoa yhden lainan avulla
 • Säästöä kuukausikuluissa
 • Vaivaton verkkohakemus ja nopea luottopäätös
 • Kilpailukykyinen henkilökohtainen korko
 • Mahdollisuus maksaa takaisin suunnitelmaa nopeammin

 


Yhdistä lainasi

Näin haet lainojen yhdistelyä

Selvitä nykyiset luotot

Selvitä tarkat tiedot nykyisistä luotoistasi, jotka haluat korvata uudella lainalla. Muista myös osamaksurahoitukset ja luottokortit.

Täytä laina­hakemus

Täytä hakemus sivuillamme. Valitse sopiva summa ja maksu-aika. Alustavan päätöksen saat heti.

Viimeistele

Viimeistele hakemus mahdollisesti tarvittavin lisätiedoin. Allekirjoita sopimus sähköisesti.

Ulosmaksu

Maksa olemassa olevat lainat pois tilillesi tarkistusten jälkeen maksetulla lainalla.

Säästä luotot yhdistämällä

Jos sinulla on useita lainoja, kulutusluottoja tai osamaksulaskuja eri rahoitusyhtiöistä, sinulla on mahdollisuus merkittäviin säästöihin yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi. Useiden luottojen säännöllinen lyhentäminen on paitsi kallista myös aikaa vievää. Lainojen yhdistäminen helpottaa oman talouden suunnittelua ja seurantaa, koska maksettavien laskujen lukumäärä pienenee, eikä muistettavia eräpäiviä ole niin lukuisia. 

Lainojen yhdistäminen on hyvä keino pienentää lainojen hoitokustannuksia ja helpottaa lainojen maksua. Yhdistä lainasi hakemalla meiltä yhdistelylainaa, jolla voit maksaa muut lainasi kerralla pois. Yhdistelylainamme on vakuudeton laina, josta on mahdollista pitää vuosittain kaksi maksuvapaata kuukautta. Lainapäätöksen hakemukselle saa nopeasti ja rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä.

Lisätietoja Yhdistelylainasta

 

 • Vuosikorko on asiakaskohtainen välillä 10,95% - 18,45%
 • Nostopalkkio: 0 €
 • Tilinhoitomaksu: 0,01% per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä,  korkeintaan 9 € kuukaudessa
 • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)

TF Bank Laina on kertaluotto. Maksat saman suuruisen erän joka kuukausi lainan takaisinmaksuaikana.

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 15.34% kun lainasumma on 10000 euroa, laina-aika 5 vuotta, nimelliskorko on 12.61% (sis. viitekoron Euribor 3 kk, heinäkuu 2024 3,71%), nostopalkkio 0 euroa ja tilinhoitomaksu 9,00 euroa/kk ja lainasi kokonaiskulut ovat 4073 €. Kuukausierä on tällöin 235 € ja arvioitu maksettava kokonaismäärä on 14073 €.

Laina on vaihtuvakorkoinen, jonka maksettava korko määräytyy viitekoron mukaan ja siihen lisätään asiakaskohtainen marginaali. Viitekoron arvo tarkistetaan korontarkistuspäivinä luottosopimuksen yleisten ehtojen mukaisesti. Korkoa peritään kuitenkin enintään luottoon kulloinkin sovellettavan lakisääteisen enimmäismäärän mukaisesti. Koronmuutosten tapauksissa takaisinmaksuaika muuttuu, mutta kuukausieräsi pysyy samana.

Tarvitsetko rahaa johonkin muuhun? Kun olen hoitanut lainasi lyhennykset hyvin neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaita kuukausia voi pitää enintään 2 vuodessa. Näet laskustasi heti, kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen. Maksuvapaan kuukauden korot ja kulut veloitetaan seuraavan kuukauden laskulla.

TF Bank Lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike (Y-tunnus 2594352-3).

Lainan myöntämisen perusedellytykset ovat:

 • Vähintään 22-vuoden ikä
 • Säännölliset tulot
 • Moitteeton maksuhistoria

Lainan hakemisen yhteydessä tehdään aina kokonaisvaltainen luottopäätös maksukyvyn arvioimiseksi.

Lainaan voi liittää Lainaturvavakuutuksen tuomaan turvaa ikävien tilanteiden varalle. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 9%:a lainasopimuksen mukaisista kuukausieristä. Esimerkiksi jos kuukausieräsi on 100 euroa, on vakuutusmaksu ainoastaan 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.  Uudet Lainaturva-asiakkaat saavat kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi!

Saat itsellesi Lainaturvan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0206 90681.

Kysy lisää lainojen yhdistämisestä

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi arkisin 8-16. Soita asiakaspalveluumme jo tänään!