30.8.2023

Mitä kuuluu PlayOnside?

Vuodesta 2015 lähtien TF Bank Groups on toiminut PlayOnsiden ylpeänä yhteistyökumppanina. PlayOnside on voittoa tavoittelematon järjestö, joka vaikuttaa Thaimaan rajakapungissa Mae Sotissa Myanmarin itärajalla.

Myanmarissa on käynnissä yksi maailman vakavimmista humanitaarisista kriiseistä, ja sisäiset konfliktit aiheuttavat tuhansia siviiliuhreja, pakkosiirtoja ja uudelleensijoittamisia muihin maihin. PlayOnside käyttää jalkapallon voimaa kouluttaakseen kotiseuduiltaan siirtymään joutuneita Myanmarin pakolaisia ja maahanmuuttajia. Myös tänä kesänä PlayOnsidellä on käynnissä useita kesäaktiviteetteja.

 

Valmennusleiri

Kesällä järjestetään kolmen päivän intensiivinen valmennusleiri, joka on antanut kymmenelle osallistujalle mahdollisuuden toimia roolimalleina yhteisöissään.

Leirille osallistuvat kehittävät olennaisia taitoja sekä tietoja eri osa-alueilla, kuten tehokasta kommunikaatiota, tiimityötaitojen edistämistä sekä valmennusmallien ja -kehysten hyödyntämistä.

 

SRHR-kurssi

Kesällä kohderyhmälle tarjotaan SRHR-koulutusta. Koulutuksen tarjoaminen maahanmuuttajayhteisölle on elintärkeää, sillä se edistää tarkkojen tietojen ja turvallisten käytäntöjen saatavuutta, kulttuuri- ja kielimuurien poistamista, sukupuoleen perustuvan väkivallan ehkäisemistä ja voimaannuttaa yksilöitä ja yhteisöitä sekä vähentää terveyseroja.

 

Opettajien ja nuorten koulutus

Opettajakoulutus tarjosi PlayOnsiden henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää opetuskykyään. Nuorisokoulutus on puolestaan luonut turvallisen ympäristön yli sadalle siirtolaisnuorelle tavata kerran viikossa ja oppia tärkeitä taitoja, kuten jalkapallon perustaitoja, kommunikaatiota ja sosiaalisten suhteiden rakentamista.

 

Ylpeä yhteistyökumppani

TF Bank seisoo ylpeänä PlayOnsiden toiminnan takana myös jatkossa. Tutustu tarkemmin PlayOnsiden toimintaan ja yhteistyöhömme aikaisemmasta artikkelistamme.