5.7.2023

TF Bankin Säästötilin korko on noussut!

TF Bankin Säästötilin korko on noussut 13.7.2023 alkaen 3,50%. Säästötilimme korko on yksi markkinoiden parhaista, jonka vuoksi säästämisen aloittaminen meillä on erityisen järkevää. Miksi TF Bankin säästötili ja miten aloittaa säästäminen?

 

Mikä on Säästötili

TF Bankin Säästötili on nopea ja edullinen tapa säästää. Säästötililtä ei peritä hallinnointikuluja ja tililtä nostaminen on ilmaista kaksi kertaa vuodessa. Kolmannesta nostosta veloitetaan nostopalkkio, joka on 1% nostetusta suuruudesta.

Säästötilillämme varasi on suojattu aina 100 000 euroon saakka eikä tilillä ole minimitalletusta.

 

Vinkit säästämiseen

Säästäminen on tärkeää aina, riippumatta iästä tai elämän tilanteesta. Säästämisen voi aloittaa monella eri tavalla, alla perusvinkkejä säästämiseen:

 

Budjetointi

Seuraa menojasi seuranta ja laadi budjetti. Budjetoi säästöille tietty osuus, ja siirrä se summa säästötilille jo palkkapäivänä.

 

Automaatio

Tee automaattinen rahasiirto säästötilille jo palkkapäivänä. Tämä tekee säästämisestä vaivatonta ja jopa huomaamatonta. Kun rahat eivät ole käyttötilillä, kiusaus niiden käyttöön pienenee.

 

Vararahasto

Jokaisella olisi hyvä olla säästettynä ainakin pieni puskuri yllättävien menojen varalta. TF Bankin säästötili toimii mainioisti turvallisena paikkana tallettaa vararahaston rahat.

 

Miten avata säästötili

Säästötilin avaaminen on vaivatonta. Riittää, että täytät tilinavauslomakkeen verkkosivuillamme, jonka jälkeen voit allekirjoittaa tilisopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Säästämisen voi aloittaa heti, kun tili on avattu.

Tee viisas valinta, ja avaa TF Bankin säästötili jo tänään. Kyseessä ei täydellä varmuudella ole Suomen paras säästötili, mutta erittäin hyvä vaihtehto säästöillesi joka tapauksessa!

(Artikkelia on muokattu 13.7.2023)